top of page

Vill din förening synas här? Kontakta oss på info@idreidag.se

Här hittar du föreningar verksamma i Idre.

Föreningssidan

Idre har ett rikt föreningsliv som erbjuder aktiviteter för hela familjen.

Hittar du en förening som passar dig kan du enkelt komma i kontakt med respektive förening här nedan.

Företagarna Särna - Idre - Grövelsjön

 

Kontakt:

idrenord@telia.com

Facebook-sida

Företagarna är en medlemsorganisation som företräder 60 000 företagare. Företagarna erbjuder expertrådgivning, medlemserbjudanden och rabatter på olika tjänster och produkter, möjlighet att delta i nätverk och olika event samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat.

Idre Hembygdsförening

 

Kontakt:

idrehembygd@gmail.com

Facebook-sida

Föreningen har som ändamål att vårda och bevara Idres historia samt anordna familjära arrangemang för boende och besökare.

Idre Yran

 

Kontakt:

info@idreyran.com

www.idreyran.com

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att genomföra en återkommande sommarfestival.

Idrefjällens OK (orienteringsklubb)

 

Kontakt:

info@idrefjallveckan.se

www.idrefjallveckan.se

Vi är en arrangörsförening med de flesta medlemmar utspridda på ett par platser i landet. Vi arrangerar orienteringstävlingar som t ex Idrefjällveckan varje år vecka 26 sedan snart 50 år tillbaka! Vi har även arrangerat Världscupen i Orientering (2021) och arrangerar SM Ultralång distans i år den 25 juni.

Idrefjällens Snöskoterklubb

 

Kontakt:

info@idrefjallensssk.se

www.idrefjallensssk.se

Klubbens arbete går främst ut på att ordna trevliga familjeträffar, skoterrallys och framförallt att vårda, preparera, röja och se till att våra ca 45 mil leder är i bra skick.

Idres Framtidsutsikt

 

Kontakt:

idreframtidsutsikt@outlook.com

Facebook-sida

Föreningen har som ändamål att verka för goda levnadsvanor för fastboende och besökare samt för lokal utveckling i Idre med omnejd. Genom samverkan mellan kommunen, föreningar, företag och organisationer i bygden kan föreningen även skapa aktiviteter, evenemang med mera som stöder föreningens ändamål.

Korpen Idre

 

Kontakt:

korpenidre@gmail.com

www.korpen.se/korpenidre

Allt startade i November 2018 med en nedlagd simhall i Idre. Några drivna kvinnor i Idre samlade några till och startade en idrottsförening i Idre - Korpen Idre. Målet var att skapa aktiviteter i Idre både utomhus och inne, på land och i vatten och där är vi idag!

Idag kan vi med stolthet säga att vi erbjuder aktiviteter på land och vatten såväl ute som inne året om. Vill du veta mera om våran historia eller vara med och engagera dig? Tveka inte att kontakta oss! Varmt välkomna till Korpen Idre.

Idrefjällens Golfklubb

 

Kontakt:

golf@idrefjall.se

www.idregolf.se

Välkommen att spela golf på Dalarnas bästa bana! Vi har plats för fler i vår golfgemenskap så  kolla in våra fina priser på medlemskap.

Här arrangerar vi Gröna kort – kurser och erbjuder också annan golfträning både individuellt och i grupp.

Golfhop och restaurang finns och här är alla välkomna – inte bara golfare.

bottom of page