top of page

ANNONSER

Idre Fjäll kan bli årets skidanläggning

Branschorganisationen SLAO nominerar Idre Fjäll till Årets skidanläggning.

Sydgondolen på Idre Fjäll - En del av utbyggnadsprojektet "Ett framtid närmare naturen"


Idre Fjäll har ett fantastiskt år bakom sig med ett rekordresultat och mycket nöjda gäster. Stiftelsen redovisar en vinst på hela 88 miljoner kronor för verksamhetsåret 2021-2022. Nyligen har Idre Fjäll bland annat ökat på sin tomtförsäljning, öppnat fler nedfarter, byggt en gondol, en ny ankarlift, fler parkeringar och framförallt satsat mer på sommarsäsongen med cykling och andra aktiviteter.


Det är framförallt expansionen och den omfattande utbyggnaden som SLAO har uppmärksammat och nämnt i sin nominering.


Fjällklassikern i norra Dalarna har lärt hela Skid-Sverige att spara snö och är ofta först genom startgrinden i början av säsongen. På Idre Fjäll samlas både världselit, motionärer och familjer och anläggningen laddar nu om med en exceptionell storsatsning. En ny gondol, extreme makeover på sydsidan och förbättringar i hela skidsystemet. Dessutom planeras boenden, cykelleder och aktiviteter i en vision som sträcker sig ända till 2037. Med hållbara ambitioner preppar Idre för framtiden, och det är klart inspirerande.

Nomineringen från SLAO


Tommy Halvarsson som är marknads- och kommunikationschef på Idre Fjäll lämnar följande kommentar:

Vi är mycket stolta över att bli nominerade till "Årets Skidanläggning" och känner oss hedrade över att få erkännande för vårt hårda arbete och vårt engagemang för att ge våra gäster en fjällupplevelse utöver det vanliga,
Tävlingen "Årets Skidanläggning" är mycket prestigefylld, och att bli nominerade är en ära i sig tillsammans med två fantastiska branschkollegor. Vi är tacksamma för nomineringen och ser fram emot att fortsätta att utveckla Idre Fjäll som destination och fortsätta att ge sina gäster en oförglömlig vistelse i fjällen, avslutar Tommy Halvarsson.

Tommy Halvarsson, marknads- och kommunikationschef på Stiftelsen Idre Fjäll


Comments


bottom of page