Nya krögare på Idre Himmelfjälls restaurang Renen & Älgen
- Idre Idag
- 21 okt.
- 1 min läsning

Idre Himmelfjälls restaurang har fått nya krögare, det är Malin Westman, Ulf Hertzberg och Tomas Klockar med personal som nu välkomnar alla hungriga gäster.
Förutom ett nytt koncept med nya menyer och lunchbuffé nu i början, kommer det satsas mer på bageri. Både matbröd, fikabröd och tårtor kommer man att kunna köpa med sig hem men även sitta kvar och njuta i den mysiga atmosfären. Under vintersäsongen kommer du som gäst att komma till restaurangen för en helhetsupplevelse med mat och dryck som är skräddarsydd för den ultimata njutningen. Det kommer även att gå att boka upplevelsepaket med skoterskjuts till en närliggande kåta där det tillagas mat över öppen eld.
Restaurang Renen och Älgen på Idre Himmelfjäll har just nu öppet alla dagar:
Måndag-fredag 11-15
Lördag-söndag 11-17
Lunchbuffé med 3 olika rätter, kött, fisk, vegetariskt. Hembakat bröd, salladsbuffé, bordsvatten, kaffe. Helgmeny för lunch, samt stort utbud av fika.
Läs mer på Idrehimmelfjall.se



















Kommentarer