top of page

ANNONSER

Påsken i fjällen vill ni inte missa!

Under påsken brukar fjällen visa sig från sin bästa sida, med fantastisk skidåkning i magiskt väder tillsammans med ett härligt sällskap. Våra skidanläggningar har massor av fantastiska aktiviteter för att maxa påskfirandet.


Påskfirande på Idre Fjäll

Påskfirande på Idre Fjäll med maskoten Aske


Idre Fjäll har massor av aktiviteter för hela familjen. För de minsta finns bland annat påskpyssel, Askes påskäggsjakt och skidtävlingen påskparallellen. Afterski på torget flera dagar och massor av god mat på fjällets populära restauranger.


Idre Fjäll Påskprogram - Läs mer här!


Fjätervålen erbjuder påskkarneval och påskbragden, en störtloppstävlig där alla från 10 år har möjlighet att delta. Det blir även bobrace och Valles längdlopp. I restaurangen kan man avnjuta god mat såsom täljstensafton och pizzabuffé.


Fjätervålen Påskprogram - Läs mer här!


Idre Himmelfjälls påskprogram innehåller bland annat påskmarknad på långfredagen, snowracetävling, äggjakt i backen, fototävling, ansiktsmålning, påskbuffé, Afterski med mera.


Idre Himmelfjäll Påskprogram - Läs mer här!


Flera av snöskoterklubbarna i området arrangerar dessutom skoterrally.  Ta med familjen och åk iväg på en härlig tur längs en förutbestämd runda på skoter och delta i frågesport längs vägen. I Drevdagen arrangeras skoterrally på långfredagen och både i Flötningen och Gördalen kan man åka skoterrelly på påskafton. 


Vi önskar alla en riktigt Glad Påsk!


vårvinter på Idre Fjäll

tävling på Idre Fjäll

Påsk på Idre Fjäll

Comments


bottom of page