top of page

ANNONSER

Tack till Idre Yran 2023

Idre Yran 2023 är nu över och vi är otroligt glada över att få vara del av ett sådant fantastiskt evenemang. Det har varit en oförglömlig festival och vi är så tacksamma att så många av er har besökt Idre Yran denna sommar.


John Lindbergs Trio Idre Yran 2023

John Lindberg Trio (JLT) på scenen under lördagskvällen på Idre Yran 2023


Till alla fantastiska funktionärer: Ert arbete och engagemang har varit avgörande för att göra festivalen till en riktig succé. Er professionalism, vänlighet och hängivenhet bidrog till att skapa en trygg och välorganiserad evenemangsomgivning och utan er hade vi inte kunnat genomföra detta magiska evenemang.


Sist men inte minst, till våra generösa sponsorer: Ert stöd har varit avgörande för att Idre Yran 2023 kunde genomföras. Er tro på oss och ert bidrag har hjälpt oss att förverkliga våra visioner och erbjuda en festivalupplevelse av högsta kvalitet till våra besökare. Vi är evigt tacksamma för ert förtroende och samarbete.


Sammanfattningsvis har Idre Yran 2023 varit en oerhört lyckad festival, fylld med glädje, musik och gemenskap. Tack än en gång för ert engagemang och er lojalitet. Vi är djupt tacksamma för er närvaro och ser fram emot att träffa er igen under Idre Yran 2024, som vanligt under vecka 28.


Här hittar ni vårt album med bilder från Idre Yran 2023

Fotograf Alexander Neimert, Fjällfoto/IdreIdag.se


Hälsningar,

Kim Åslund

Ordförande Idre Yran & Delägare IdreIdag.se
Hozzászólások


bottom of page