top of page

ANNONSER

Finalen av bilbingo nu på söndag - Vinn 10 000 kr

Sommaren börjar så sakta gå in i en ny fas och vi välkomnar augusti med allt från bärplockning, Idre Fjällmaraton och härliga vandringsturer till skolstart, rutiner och vardag.


Idres föreningsliv har under sommaren erbjudit ett fantastiskt utbud av aktiviteter och även om en del fortsätter utöver hösten är det nog ändå finalen av bilbingon nu på söndag 6/8 som sätter punkt för sommarens aktiviteter.


bilbingo idre

Bilbingo vid Idre Hembygdsgård 2023

På söndag kommer potten på 10 000 kr att spelas ut i tillägg till den övriga vinstplanen. Det blir garanterat en spännande eftermiddag på Idre Hembygdsgård.


Bingon sätter igång vid kl 16:00, försäljningen startar 14:30, kom i god tid. Infart via skolan.

kim åslund bilbingo idre

Kim Åslund roppar ut nummer vid bilbingon


Hembygdsgården har varit navet för många av sommarens aktiviteter i Idre, det började med nationaldagsfirande och ett underhållande midsommarfirande följt av Idre Yran, bilbingo och bakluckeloppisar.


Vi har pratat med några av eldsjälarna som säger att det är mycket slit men att det är väldigt roligt att se så många besökare på arrangemangen. Visst behövs fler frivilliga krafter för att föreningsverksamheten ska kunna fortsätta erbjuda ett rikt aktivitetsutbud även kommande år.


Ett stort tack till alla som besökt Idre i sommar och varmt välkomna till er som planerar att besöka oss under härliga augusti.


留言


bottom of page