top of page

ANNONSER

Gulf Idre vinner priset "Årets Gulfstation"

Gulf Idre är en bemannad station i centrala Idre med generösa öppettider. Förutom bensin och diesel finns nu även 4 st 150 kW elbilsladdare tillgängliga. I butiken finns det en salig blandning med allt från godis, mat, dryck, kaffe och tillbehör till bil och skoter.


Gulf Idre

Gulf Idre

Elbilsladdare vid Gulf Idre

Nya laddare för elbilar vid Gulf Idre


Vi fick några ord med Emil Henning som driver butiken:


Först och främst, ett stort grattis till priset ”Årets Gulfstation” - hur känns det?


Det är såklart jätteroligt att få uppskattning för allt jobb man lägger ner, att det blev vi som fick motta priset kom som en överraskning för hela gänget. Gulf Idre är tillsammans med ca 300 andra mackar anslutna till medlemsföretaget Emab som ligger bakom priset, av totalt ett 70-tal Gulfmackar var konkurrensen hård.


För en mack i norra dalarna med säsongsbaserad verksamhet så antar vi att det krävs mycket från dig och din personal. Hur gör ni för att hålla er aktuella och haka på utvecklingen? 


Det som framför allt gör att vår mack sticker ut bland andra Gulfmackar är att vi är ensamma om att erbjuda laddning för elbilar med våra supersnabbladdare.


Hur kommer detta att firas?


Vinsten kommer såklart att firas i butiken. Emil berättar att det i år är 15 år sedan han övertog macken av Jan-Erik Söderqvist. Detta kommer att firas med jubileumsfest i maj. Det är dessutom 10 år sedan macken skyltades om och blev Gulf, många anledningar att besöka Gulf under våren alltså. 


Håll utkik för mer info på Gulf Idres Facebook!


Personal Gulf Idre

Emil Henning med personal

Gulf Idre vinner priset Årets Gulfstation 2023

Gulf Idre vinner priset Årets Gulfstation 2023

 

bottom of page