top of page

ANNONSER

Vill du jobba i fjällen? Se alla lediga tjänster hos skidanläggningarna i Idre här!

Det är hög tid att söka vinterns säsongstjänster och övriga tjänster på skidanläggningarna här i norra Dalarna! Vi har listat samtliga annonser från Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen.


Skidåkning på Idre Fjäll

Lediga tjänster hos Stiftelsen Idre Fjäll - www.idrefjall.se


Vinterns säsongstjänster (bla. Skiduthyrning, Skidskola, Ica, Hovmästare, Snöläggare, stugservice)


Kockar (bla. Kött & Fiskbaren, PW Kök & Bar, Utsikten, Störröset, Understället)


Driftansvarig Fjällanläggning - Som Driftansvarig inom Fjällanläggning arbetar du med att planera, leda och följa upp våra arbetsprocesser som snöläggning, pistning, säkerhet och lift.


Verksamhetsansvarig Fjällanläggning - Här har du ett övergripande ansvar för att säkerställa en hög nivå av säkerhet, kvalité och utveckling för vår skidprodukt, såväl alpint som längd, våra cykelleder och fjällets golfbana.


Driftledare Logi - Som Driftledare Logi ansvarar du för att städningen av våra kommersiella fastigheter och boendeenheter är väl organiserat samt genomförs till hög kvalité.


Stugvärd - Att arbeta som Stugvärd på Idre Fjäll innebär att se till att anläggningen och vårt boende är helt, rent och fräscht.


Lediga tjänster hos Idre Himmelfjäll - www.idrehimmelfjall.se


Skidverkstad - I denna roll arbetar du främst i vår nybyggda skidverkstad med preparering av skid- och snowboardutrustning. Till hjälp har du en toppmodern automatisk skidslipsrobot från Montana.


Skiduthyrning - Du blir en viktig del av teamet till vår nybyggda Skiduthyrning med tillhörande butik och liftkortsförsäljning.


Snöläggare - Du får vara med om ett helt nytt automatiskt snösystem från MND för att lägga snö i en ny skidanläggning. Vi ska producera väl över 500 000 kubikmeter snö för att säkra fina fören hela vintern.


Skidlärare - Du får vara med att fortsätta utveckla Sveriges nyaste skidskola på Sveriges nyaste skidanläggning. Du blir en viktig del av vårt team som utöver skidskola jobbar med evenemang och vår maskot Flinga.


Lift - Du får vara med om den fortsatta utvecklingen av Sveriges nyaste skidanläggning och får inflytande över hur du tycker att en Liftvärd ska vara.


Lediga tjänster hos Fjätervålen - www.fjatervalen.se


Pistmaskinsförare - I Fjätervålen finns det 18 nedfarter i alla svårhetsgrader samt en funpark och en längdteknikpark. Som pistmaskinist arbetar du i nära samarbete med driftledare och skidpatrull.


Skidcoach/butikssäljare - Vi utlyser nu en kombitjänst Skidskola/Skidshop. En utvecklande och omväxlande tjänst.


Matsal- & köksassistent - Du arbetar med det mesta som rör restaurangverksamheten med såväl tillredning av fika, smörgåsar, servera luncher/middagar, blanda drinkar, kassaarbete, städning/disk och vara behjälplig i köket vid behov.

Comentários


bottom of page