top of page

ANNONSER

Idrefjällens Golfbana är nu öppen

Värmen har verkligen satt fart på grönskan och det gynnsamma vädret har nu gjort att Idrefjällens golfbanan som ligger strax utanför Idre by nu öppnat för säsongen!


Idrefjällens golfbana sommaren 2024

Idrefjällens Golfbana 240517


Att spela golf på Idrefjällens golfbana är en helhetsupplevelse. Välskötta greener, omväxlande spel och en trevlig stämning som smittar av sig på swingen är bara halva nöjet. Fjällgolf betyder vidsträckta vidder och frisk fjälluft.

Porlande fjällbäckar och en magnifik utsikt över fjällvärlden gör rundan till en golfupplevelse utöver det vanliga. 


Idrefjällens vackra och variationsrika golfbana är ritad av Bengt Lorichs. Här premieras många gånger ett strategiskt utslag före ett långt, och banan har under årens lopp vunnit både golfjournalisters och spelares beröm. En vacker och omväxlande bana med fairways som överraskar och som få väntar sig att finna i fjällmiljö.


Banan besöks årligen av ett stort antal gäster som bjuds på härliga golfutmaningar i unik fjällmiljö.


Vid klubbhuset finns restaurang, shop och uthyrning liksom en PRO som får ordning på både proffs och amatörer. Är du nybörjare eller amatör erbjuder de allt från prova-på-kurser till temakurser med sving, inspel och närspel. För dig som är etablerad finns både grupp- och privatlektioner.


Till allas stora glädje är Idrefjällens golfbana både omtyckt och välbesökt.


Comments


bottom of page