top of page

ANNONSER

IdreIdag.se - Nu öppnar vi!

Nu tar vi äntligen nästa steg och tar med Idre in i framtiden.

Idre Idag är en digital plattform för boende, besökare och företag i Norra Dalarna.


Efter att i flera år ha jobbat med besöksnäringen i Norra Dalarna upptäcktes det att det saknades en digital och lättnavigerad plattform för information och händelser i och kring Idre.


Idre Idag samlar aktörer och aktiviteter under ett och samma tak. Med en tydlig och lättnavigerad hemsida kommer informationssökandet bli betydligt enklare, både på plats och vid planeringen hemifrån köksbordet, oavsett om du ska bygga ditt drömboende eller vill hålla dig uppdaterad.


Idre Idag kopplar ihop besökarna och företagen på byn genom vår hemsida som alltid är tillgänglig från mobil och dator över hela världen. Tack vare klickbara annonser och länkar navigeras besökarna direkt till företagen.


Varför annonsera på Idre Idag?

Med digitala annonser på vår hemsida kan vi när som helst ändra och uppdatera era budskap och erbjudanden - utan extra kostnad. Tack vare att Idre Idag är en digital plattform är vi ett mycket mer miljövänligt alternativ än traditionell tryckt media.


Låter det intressant? Kontakta oss på info@idreidag.se

 

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till de företag som stöttar oss här vid starten av detta spännande projekt.Vi vill dessutom tacka alla de fantastiska företag som har valt att synas på företagssidan!

 


Vi hälsar er alla varmt välkomna till IdreIdag.se


Kim Åslund

+46 (0)70 346 84 09


Alexander Neimert

+46 (0)76 567 22 56Comments


bottom of page